De mogelijkheden:

Standaard zitten er twee duiven in de mand, meer of minder kan natuurlijk ook. U kunt het aantal aangeven bij de reservering.

1. U kunt ervoor kiezen om zelf op de dag van de gebeurtenis de duiven op te komen halen. Het lege mandje dient uiterlijk de volgende ochtend teruggebracht te worden.

2. Indien mogelijk kom ik, of mijn man, op de door u aangegeven locatie en verzorgen wij de invulling geheel naar uw wens.

 De werkwijze:

De duiven mogen alleen buiten op een open plek losgelaten worden. U kunt de duiven loslaten vanuit de mand of vanuit de hand. U hoeft niet te gooien met de duif, door de hand te openen zal de duif zelf wegvliegen.

  De kosten:

Er zitten standaard twee duiven in de mand. Voor mogelijkheid 1 bedragen de kosten € 45,00 en € 25,00 borg voor de mand. Er komt € 10,00 aan kosten bij voor elke extra duif. Voor mogelijkheid 2 kosten op aanvraag.

Betaling bij mogelijkheid 1: bij afhalen van de duiven.

 Voorbehoud:

De duiven kunnen alleen losgelaten worden onder voorbehoud van goede weersomstandigheden. Bij extreme regenval, hagel, sneeuw, mist of in de winterperiode bij het eerder donker worden kan het voorkomen dat het loslaten door mij wordt geannuleerd. De duiven moeten veilig hun hok in Lunteren kunnen bereiken. Hopelijk heeft u hier begrip voor!

 


Deze site is gemaakt met Webklik.nl